Леонід Прус: Перевізники краю мають працювати у правовому полі

Леонід Прус: Перевізники краю мають працювати у правовому полі

09.04.14 12:43 0 688
Голова облдержадміністрації Леонід Прус зустрівся з представниками перевізників області. У ході зустрічі порушувалися питання боротьби з нелегальними перевізниками, доцільності підвищення тарифів за проїзд у зв’язку з подорожчанням палива та повернення коштів за перевезення пасажирів пільгових категорій.

Ці питання, за словами керманича краю, тримаються на його особливому контролі і вже є певні напрацювання. Зокрема, Леонід Прус повідомив, що Міністерство фінансів України йде назустріч та всіляко сприяє вирішенню проблеми. Так на відшкодування перевізникам за пільгові перевезення першим траншем вже надійшли кошти у розмірі більше мільйона гривень. « Це перший крок. Я планую поспілкуватися з Віце-прем’єр-міністром України, який курує це питання, і просити сприяння, аби це питання якнайшвидше вирішити»,- наголосив голова Хмельницької облдержадміністрації.

Очільник області запевнив присутніх, що спільними зусиллями влади, відповідних структурних підрозділів та правоохоронних органів вживатимуться заходи щодо боротьби з нелегальними перевізниками. Допомагати у цьому мають і самі перевізники. Він наголосив на тому, що перевізники краю мають працювати у правовому полі. Для цього необхідно створити відповідні умови.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Кожен населений пункт ...
Наступна новина: Львівщина отримала ...

КОМЕНТАРІ