На Хмельниччині нова техніка у дії

На Хмельниччині нова техніка у дії

09.04.14 10:16 0 1107
7 квітня 2014 року відбулася семінар-демонстрація на базі ПАФ «Весела» у с. Веселе Старокостянтинівського району в рамках Всеукраїнського демо-туру «New Holland – завжди поруч». Організатором виступило ТОВ ПМТЗ «Агропромтехніка» спільно із Департаментом агропромислового розвитку обласної державної адмністрації, де були представлені новинки сільськогосподарської техніки та їх демонстрація в роботі.

Отримання хороших сходів сільськогосподарських культур значною мірою залежить від своєчасного і якісного весняного обробітку грунту. Передпосівний обробіток грунту та сівба сільськогосподарських культур – єдиний технологічний процес, який повинен виконуватись у стислі агротехнічні терміни.

Так, останнім часом серед виробників тракторної техніки намітилася тенденція до випуску техніки для потреб виробників сільськогосподарських товарів в ніші, яку довгий час займав і займає МТЗ. Не виключенням стала і компанія New Holland - лідер у світі з виробництва та реалізації високоякісної сільськогосподарської техніки як для великих агрохолдингів, так і для малих сільськогосподарських підприємств.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку акція з ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ