Райони та міста Хмельниччини активно долучаються до акції «Збережи довкілля»

Райони та міста Хмельниччини активно долучаються до акції «Збережи довкілля»

09.04.14 14:17 0 741
В рамках проведення екологічної акції «Збережи довкілля», метою якої є безкоштовний збір від населення (фізичних осіб) відпрацьованих батарейок, в районах та містах Хмельницької області активно встановлюються ємності для їх збору та подальшої утилізації.

До проведення зазначеної акції долучилася Славутська районна державна адміністрація. Так, у приміщенні місцевого органу влади нещодавно встановлено спеціальний контейнер для збору використаних джерел енергії. Першість у процесі здачі батарейок продемонстрували працівники райдержадміністрації, а саме заступник голови райдержадміністрації Надія Холод та керівник апарату райдержадміністрації Наталія Войтюк.

Розуміючи всю шкоду, яку приносять довкіллю відпрацьовані батарейки, найбільш екологічно свідомими та активними при зборі батарейок в районі є учні навчальних закладів. Вони активно збирають, а також розповідають пересічним громадянам про непоправну шкоду, яку зможуть завдати довкіллю відпрацьовані джерела енергії.

На спільними зусиллями небайдужих славутчан зібрано сотні відпрацьованих батарейок та відповідно попереджено забруднення навколишнього природного середовища краю.

Департамент екології та природних ресурсів облдержадміністрації висловлює вдячність свідомим жителям Хмельниччини, а також нагадує, що екологічна акція зі збору відпрацьованих джерел енергії в населених пунктах області триває.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Австралійці зафіксували ...

КОМЕНТАРІ