Хмельницька область: рятувальники застерігають громадян про небезпеку пожеж у житловому секторі

Хмельницька область: рятувальники застерігають громадян про небезпеку пожеж у житловому секторі

09.04.14 11:20 0 826
Одним із пріоритетних завдань працівників Державної служби України з надзвичайних ситуацій є запобіганням виникнення пожеж. Зокрема, рятувальники Красилівського району постійно проводять роботи щодо попередження виникнення пожеж у житловому секторі, створюються комісії з навчання населення правилам пожежної безпеки та разом із працівниками соцслужб та дільничними працівниками міліції проводять спільні обходи громадян, які потрапили в складні сімейні обставини. Також проводять виступи у загальноосвітніх школах, під час яких розповідають учням правила пожежної безпеки.

Результати даної роботи дають свої результати, адже у 2014 році на території Красилівського району не сталося жодної пожежі у помешканнях осіб, які перебувають у складних сімейних обставинах. Але на цьому робота не зупиняється. Так, 4 квітня працівники Красилівського районного сектору провели спільну нараду із представниками відділу культури, національності та релігії Красилівської райдержадміністрації. Під час наради обговорили проблемні питання щодо забезпечення належного протипожежного стану закладів культури, розташованих на території району, та приведення в належний протипожежний стан приміщень, які будуть задіяні під час позачергових виборів Президента України.

В свою чергу, рятувальники Старокостянтинівщини спільно з представниками Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області та працівниками соцзахисту й дільничним інспектором міліції 5 квітня обійшли домоволодіння багатодітних сімей, одиноких, пристарілих та неблагонадійних жителів Сахнівецької сільської ради.

Люди отримали пам’ятки на протипожежну тематику та інформацію про дії у випадку надзвичайних ситуацій.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Голова Ружинської ...

КОМЕНТАРІ