Каліфорнійський пенсіонер виграв у лотерею 425 млн доларів

Каліфорнійський пенсіонер виграв у лотерею 425 млн доларів

09.04.14 11:05 0 809
Джек-пот у розмірі понад 425 млн доларів дістався пенсіонеру Реймонду Бакстону, який став переможцем розіграшу лотереї Powerball у США. Чоловік купував лотерейні квитки 20 років, однак виграти йому вдалося лише зараз.

Про це пише The Los Angeles Times.

Розіграш проводився ще у лютому, однак Бакстон, який вгадав усі шість номерів, лише зараз оголосив, що є власником «щасливого квитка».

Бакстон висловив бажання одержати приз одразу, а не окремими виплатами протягом 30 років. Відповідно до правил розіграшу, у цьому випадку сума джек-поту зменшується майже удвічі і пенсіонер отримає лише 242 млн доларів. До того ж, з цієї суми ще доведеться заплатити податки.

Як зізнався Бакстон, коли були оголошені виграшні номери, він довго не міг повірити, що удача посміхнулася йому. «Я сидів перед комп’ютером протягом кількох годин, не вірячи своїм очам, постійно перевіряв і перевіряв ще раз цифри у різних джерелах. Після того як минув перший шок, я ще кілька днів не міг спати», – каже він.

Частину виграних грошей чоловік має намір витратити на подорожі, а також заснувати благодійний фонд, кошти якого підуть на проекти у сфері дитячої освіти і охорони здоров’я.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ