Івано-Франківщина:  в області виникло 7 пожеж, врятовано 1 особу

Івано-Франківщина: в області виникло 7 пожеж, врятовано 1 особу

09.04.14 10:12 0 1162
7 квітня о 11:20 год. в обласному центрі по вулиці Н.Яремчука виникла пожежа в коридорі одного із житлових будинків. Вогнем знищено речі домашнього вжитку. На пожежі рятувальниками врятовано 83-річного власника помешкання. Попередня причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем з боку господаря.

7 квітня о 12:36 год. в Івано-Франківську по вулиці Довженка сталася пожежа на горищному поверсі п’ятиповерхового житлового будинку. Вогнем пошкоджено будівельні відходи. Попередня причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем з боку невстановленої особи.

Того ж дня, о 16:01 год. в селищі Брошнів-Осада Рожнятівського району виникла пожежа в недіючій господарській будівлі. Вогнем знищено покриття будівлі на площі 30 м.кв. Попередня причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем з боку невстановленою особою.

7 квітня о 20:28 год. в селі Слобода Галицького району виникла пожежа прибудови до житлового будинку. Вогнем знищено 0,5 т грубих кормів та 1 м.куб. дров, пошкоджено перекриття прибудови на площі 20 м.кв., житлову кімнату. Попередня причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем з боку невстановленої особи.

7 квітня о 22:27 год. в селі Перевозець Калуського району сталася пожежа в одному із житлових будинків. Вогнем пошкоджено перекриття на площі 2 м.кв. та міжкімнатну стіну. Попередня причина виникнення пожежі - несправність пічного опалення.

Впродовж минулої доби пожежно-рятувальні підрозділи області 2 рази виїжджали на гасіння загорань сухої трави на відкритій території.

Загалом з початку року в області виникло 737 пожеж, у вогні загинуло 22 особи.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівецька область: ...
Наступна новина: В Луцьку акція з ...

КОМЕНТАРІ