У Львові відбудеться спеціалізована виставка “Тепло. Вода. Повітря-2014»

У Львові відбудеться спеціалізована виставка “Тепло. Вода. Повітря-2014»

09.04.14 14:48 0 670
9-11 квітня у Палаці спорту «Україна»(вул. Мельника, 18) відбудеться спеціалізована виставка “Тепло. Вода. Повітря-2014».

Ця виставка має на меті надати чудову можливість скористатися досвідом провідних виробників, ознайомитись з найсучаснішими тепло-, енерго-, ресурсоощадними технологіями та матеріалами для виробництва, встановлення, експлуатації інсталяційних систем опалення, вентиляції, кондиціювання, водопостачання та водовідведення, водоочищення, сучасних засобів автоматизації..

Особливу увагу на виставці буде приділено енергоощадним, відновлюваним технологіям виробництва енергії.

Відвідувачам виставка дасть можливість отримати повнішу інформацію про ринок, ознайомитися з новими продуктами та технологіями, отримати торговельну інформацію, налагодити контакти, порівняти та об’єктивно оцінити ринкові пропозиції..

Тематичні розділи виставки : опалення;акліматизація;водопостачання та водовідведення;атоматика;арматура трубопровідна;сантехніка;помпи;труби та фітинги; газове обладнання; альтернативна енергетика;ізоляційні матеріали;герметики, клеї, лаки, фарби;інструменти;допоміжне обладнання і матеріали;монтаж та проектування;програмне забезпечення.

Додаткова інформація: 032 244-18-88, моб. 067 672-55-72, expolviv@gmail.com

Організатор: Приватне акціонерне товариство ТОВ «ЕкспоЛьвів»

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Одеський та київський ...

КОМЕНТАРІ