У Львівській області підтвердити необхідність тимчасової зміни місця голосування мешканці Криму та м.Севастополя можуть паспортом

У Львівській області підтвердити необхідність тимчасової зміни місця голосування мешканці Криму та м.Севастополя можуть паспортом

09.04.14 14:07 0 747
Як відомо, 25 травня 2014 року відбудуться позачергові вибори Президента України. Центральна виборча комісія своєю постановою від 13 вересня 2012 року № 893 визначає порядок тимчасової зміни місця голосування виборця без зміни його виборчої адреси.

Тимчасова зміна місця голосування виборця передбачає зміну дільниці для голосування, до якої виборець відноситься за його виборчою адресою, на іншу дільницю для голосування без зміни його виборчої адреси.

Для цього виборцю потрібно звернутися із заявою про тимчасову зміну місця голосування до відділу ведення Державного реєстру виборців районної державної адміністрації, міста обласного значення чи районної адміністрації Львівської міської ради. У заяві зазначаються ідентифікаційні персональні дані виборця, які однозначно визначають його особу: прізвище, власне ім’я (усі власні імена), по батькові, дата та місце народження, його виборча адреса, а також мотивування необхідності тимчасової зміни місця голосування та адреса, де він перебуватиме в день виборів (повторного голосування), чи адресу постійної виборчої дільниці, яку він просить визначити місцем його голосування. До заяви додаються документи (копії документів), які підтверджують необхідність тимчасової зміни місця голосування виборця без зміни виборчої адреси. У разі якщо до заяви додаються копії документів, їх оригінали пред’являються органу ведення Реєстру для перевірки вірності цих копій.

У зв’язку з надходженням численних запитань щодо документів, які підтверджують необхідність тимчасової зміни місця голосування виборців для громадян України з Автономної Республіки Крим та м. Севастополя без зміни їх виборчої адреси, за повідомленням начальника відділу адміністрування Державного реєстру виборців апарату Львівської обласної державної адміністрації Федора Алєйнікова, таким документом є паспорт громадянина України з відміткою про реєстрацію місця проживання відповідно на території Автономної Республіки Крим та м. Севастополя.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернігівській області ...
Наступна новина: Райони та міста ...

КОМЕНТАРІ