У Львівській області з 1 квітня запроваджено 0,5% збір на обов’язкове державне пенсійне страхування з операцій купівлі іноземної валюти

У Львівській області з 1 квітня запроваджено 0,5% збір на обов’язкове державне пенсійне страхування з операцій купівлі іноземної валюти

09.04.14 09:55 0 701
Головне управління Пенсійного фонду України у Львівській області повідомляє, що Законом України “Про запобігання фінансової катастрофи та створення передумов для економічного зростання в Україні” внесено зміни до Закону України “Про збір на обов’язкове державне пенсійне страхування”.

Даними змінами встановлено, що юридичні та фізичні особи, які здійснюють операції з купівлі іноземної валюти в безготівковій та/або готівковій формі, сплачують збір на обов’язкове державне пенсійне страхування у розмірі 0,5 відсотка від суми операції з купівлі іноземної валюти в безготівковій та/або готівковій формі.

Відповідно до розділу ІV Прикінцевих положень Закону України від 27.03.2014 № 1166, зазначені зміни набирають чинності 1 квітня 2014 року.

Збір на обов’язкове державне пенсійне страхування з операцій з купівлі іноземної валюти в безготівковій та/або готівковій формі є джерелом формування спеціального фонду Державного бюджету України та сплачується на рахунки органів Пенсійного фонду України, відкриті в органах Державної казначейської служби України.

Додаткову інформацію можна дізнатися в управліннях Пенсійного фонду України за місцем реєстрації платників або на офіційному сайті Пенсійного фонду України http://www.pfu.gov.ua/.

Перелік відкритих рахунків в розрізі територіальних управлінь Пенсійного фонду України у Львівській області

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернополі благодійна ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ