"Свобода" у Львівський обласній раді підтримає звернення щодо відповідальності суддів, які забороняли Майдан у Львові

"Свобода" у Львівський обласній раді підтримає звернення щодо відповідальності суддів, які забороняли Майдан у Львові

09.04.14 15:56 0 668
Фракція ВО "Свобода" у Львівській обласній раді підтримає звернення до Вищої кваліфікаційної комісії суддів України про притягнення до відповідальності суддів, які у листопаді 2013 року намагалися заборонити Евромайдан у Львові, однак проголосує за це звернення, коли його буде внесено на сесію відповідно до законодавства та регламенту обласної ради. Про це повідомив голова фракції ВО "Свобода" Андрій Холявка.

Як зазначив голова фракції, зазначену пропозицію "з голосу" в сесійній залі вніс депутат від НРУ, проєкт рішення не розглядали на засіданні профільної комісії, як це належить за регламентом обласної ради, не було оприлюднено на сайті облради відповідно до законодавства про доступ до публічної інформації.

"Фракція ВО "Свобода" виступає за те, аби посадовці та судді, причетні до незаконних рішень у період акцій національного спротиву, відповіли за це. І як тільки проєкт рішення буде внесено на сесію із дотриманням регламенту та законодавства, ми проголосуємо за нього", – зазначив свободівець.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку абсолютна ...
Наступна новина: В Житомирській області на ...

КОМЕНТАРІ