У Львівській області депутат-свободівець Михайло Задорожний прозвітував перед громадами сіл Опарі та Болехівці

У Львівській області депутат-свободівець Михайло Задорожний прозвітував перед громадами сіл Опарі та Болехівці

09.04.14 15:22 0 745
6 квітня 2014 року депутат Львівської облради від ВО "Свобода", голова депутатської комісії облради з питань промисловості, ЖКГ, транспорту та зв'язку Михайло Задорожний відзвітував перед громадами сіл Опарі та Болехівці Дрогобицького району. Він розповів громадам про свою депутатську роботу в обласній раді у 2013 році, про плани на 2014 рік та відповів на питання мешканців сіл.

Зокрема, селяни цікавилися розпаюванням земельних ділянок, укладанням договорів на оренду паїв з орендаторами. Та найбільше людей цікавили питання пасовищ в околицях сіл, на яких випасається худоба і на які останнім часом претендують заїжджі скоробагатьки.

Окрім того, жителі сіл запитували в Михайла Задорожного про ситуацію в Україні, про його бачення шляхів виходу із кризи, в якій опинилася наша держава. Також людей цікавили майбутні вибори Президента та б'юджетні питання, зокрема своєчасне отримання зарплат, пенсій та інших соціяльних виплат.

В селі Болехові під час обговорення генерального плану села обласний депутат-свободівець роз'яснив мешканцям важливість затвердження цього документа. Адже були й такі, хто виступав проти ухвалення і затвердження генплану. "Генеральний план села – це важливий і принциповий документ щодо розвитку населеного пункту та визначення меж і функціонального призначення земельних ділянок. Адже після затвердження генплану можливе використання земель за новим функціональним призначенням. Зокрема, у генеральному плані враховуються сучасні соціяльні та екологічні стандарти, а саме: будівлі культурного та побутового призначення, навчальні заклади (школи, дитячі садки), приміщення та будівлі медичного обслуговування, комунальні об'єкти, що гарантують необхідний санітарний режим у населеному пункті і відповідають сучасним стандартам екологічної безпеки", – зазначив Михайло Задорожний.

Молодь, яка відвідала зустріч з обласним депутатом, цікавилася розвитком спорту на селі, зокрема реалізацією минулорічної програми Львівської обласної ради на підтримку сільського спорту. "На жаль, мені зараз важко спрогнозувати економічну ситуацію в державі, відтак не можу чогось конкретного гарантувати, але я завжди залишаюся на боці сільських громад і буду підтримувати кожну програму облради, спрямовану на культурний і спортивний розвиток в наших галицьких селах", – наголосив Михайло Задорожний. Також він запевнив селян, що робитиме усе, що в його компетенції та силах, аби вирішити чим більше проблем громади.

"Вважаю такі зустрічі дуже корисними, – зазначає Михайло Задорожний. – Щоправда, хотілося б, щоб наші краяни були більш активними. Я розумію людське розчарування, але закликаю людей бути більш активними та говорити про те, що турбує. Бо лише знаючи про проблеми, можна поступово їх вирішувати, крок за кроком наближатись до кращого, комфортнішого життя".

Також варто зазначити, що під час зустрічей із селянами депутат-свободівець роздавав кожному присутньому на зборах друкований екземпляр свого звіту за 2013 рік.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ