Ансамбль танцю «Сонечко» провів акцію на підтримку українського війська

Ансамбль танцю «Сонечко» провів акцію на підтримку українського війська

09.04.14 08:06 0 768
За ініціативи учасників академічного ансамблю танцю «Сонечко», батьківського комітету колективу 7 квітня у приміщенні Житомирського академічного українського музично-драматичного театру ім. І.Кочерги відбулася культурно-мистецька акція на підтримку українського війська. Усі кошти, виручені від концерту, вирішено направити на потреби 95-ї окремої аеромобільної бригади, яка дислокується у Житомирі, але майже у повному складі розташована на південних кордонах України.

Присутніх у залі привітав голова облдержадміністрації Сидір Кізін. Він висловив велику вдячність легендарному колективу «Сонечко» за підтримку Збройних Сил. За словами очільника області, такі акції вселяють у молодих хлопців, які призвані до українського війська, непереможний дух, що є набагато більшим і важливішим за матеріальне забезпечення.

«Ми як ніколи, єдині і повні рішучості захищати свою країну, свою свободу від будь-яких зазіхань. І ми здатні це зробити. Наше військо дасть відсіч будь-якому ворогу, і ми відстоїмо нашу країну, нашу волю», - заявив Сидір Кізін.

Від імені воїнів-десантників м. Житомира всім присутнім за підтримку подякував підполковник Андрій Ярошинський. Він підкреслив, що такі заходи свідчать про єдність народу і армії, і запевнив, що військовослужбовці чесно виконають свою роботу.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ