Житомирщина: «Здорова конкуренція дозволить зробити послуги якісними, а ціни нижчими»

Житомирщина: «Здорова конкуренція дозволить зробити послуги якісними, а ціни нижчими»

09.04.14 09:20 0 618
Під час робочої поїздки у Ружинський район голова облдержадміністрації Сидір Кізін висловив сподівання на те, що за два тижні в області завершиться процес представлення голів райдержадміністрацій. Таким чином, всі укази, постанови та розпорядження, які надходять від центральної влади, будуть належним чином втілюватися в життя новими людьми на місцях.

Голова облдержадміністрації розповів про те, що після детального вивчення роботи контролюючих та правоохоронних органів на території Житомирщини було виявлено існування паралельних бюджетів. Окрім цього, з’ясувалося, що інструменти тиску на підприємців змушували їх переказувати кошти на рахунки чиновників, які працюють у цих структурах. Таким чином, у державі були створені тіньові потоки, які за обсягами можна порівнювати із державним бюджетом.

Сидір Кізін наголосив на тому, що для покращення рівня життя пересічних громадян варто вивести з тіні всі кошти. Підприємці мають конкурувати між собою за те, аби виготовити якісну продукцію та надати кращі послуги. За словами керівника області, цього можна досягти шляхом подолання адміністративних бар’єрів. Завдяки бажанню працювати підприємці сприятимуть економічному зростанню та залучатимуть інвестиції. На переконання Сидора Кізіна, саме здорова конкуренція дозволить зробити послуги якіснішими, а ціни нижчими.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Для української армії ...

КОМЕНТАРІ