Голова Ружинської райдержадміністрації Наталія Скавінська: «Проблеми кожного громадянина мають стати проблемами всього апарату влади»

Голова Ружинської райдержадміністрації Наталія Скавінська: «Проблеми кожного громадянина мають стати проблемами всього апарату влади»

09.04.14 11:22 0 743
Новопризначена голова Ружинської райдержадміністрації Наталія Скавінська розповіла про свої плани та ключові напрямки роботи. Наталія Гаврилівна зазначила про те, що вона готова працювати наполегливо й самовіддано, постійно дбаючи про вирішення головних проблем району.

Наталія Скавінська наголосила, що першочерговим її завданням є оптимізація роботи райдержадміністрації. З огляду на складну економічну ситуацію в державі, відбувається вимушене скорочення штату працівників. За її словами, першочергову увагу варто звернути на професійність, неупередженість, самовіддачу та креативний підхід державних службовців до виконання своїх обов’язків.

Голова райдержадміністрації звернула увагу на те, що в нинішніх умовах наша держава потребує не просто сумлінного виконання посадовцями обов’язків, а й творчого підходу до вирішення будь-яких проблем. Вона висловила сподівання, що тісна співпраця з громадськістю, а також відкритість і прозорість влади дозволять Ружинському району вийти з групи дотаційних.

Наталія Скавінська заявила про намір започаткувати щотижневий звіт про свою роботу перед громадськістю. Вона закликала представників громадських організацій до консультацій та розробки рекомендацій щодо налагодження спільної роботи.

Нова голова райдержадміністрації пообіцяла також і підтримку платникам податків. За її словами, саме підприємці створюють нові робочі місця і тому варто створити ідеальні умови для тих, хто має власну справу. Влада має зосередити увагу на боротьбі із незареєстрованою зайнятістю та зарплатою в конвертах.

Наталія Скавінська висловила сподівання на налагодження співпраці з обласною владою та районною радою. Окрім цього, вона подякувала жителям району за матеріальну підтримку активістів майдану та українського війська й закликала всіх небайдужих долучитися до збору коштів для встановлення пам’ятного знаку героям Небесної сотні.

Голова райдержадміністрації запевнила, що буде працювати на благо району та його мешканців, адже проблеми кожного громадянина мають стати проблемами всього апарату влади.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Хмельницька область: ...
Наступна новина: До Львова на конференцію ...

КОМЕНТАРІ