В Житомирській області сидір Кізін представив нового керівника Ружинської райдержадміністрації – Наталію Скавінську

В Житомирській області сидір Кізін представив нового керівника Ружинської райдержадміністрації – Наталію Скавінську

09.04.14 10:35 0 662
Під час робочої поїздки на Ружинщину голова облдержадміністрації Сидір Кізін представив нового керівника райдержадміністрації – Наталію Скавінську. Сидір Васильович привітав Наталію Гаврилівну із призначенням на відповідальну посаду та побажав їй наснаги і рішучості.

Очільник області ознайомив керівництво району із завданнями, визначеними новою державною владою, які треба взяти до уваги і голові райдержадміністрації. Сидір Кізін наголосив на тому, що зараз наша країна та нація стоять перед серйозними викликами, яких ми не переживали давно. Окупація території держави та провокації сепаратистів у східних областях загрожують дестабілізацією ситуації всередині держави. Однак, за словами голови облдержадміністрації, саме зараз українське суспільство є консолідованим. Ми можемо дати відсіч зовнішній загрозі, забути про давні суперечки та реформувати державу. Україна має перетворитися із постколоніальної у модерну державу, яка увійде до світового співтовариства на рівних умовах.

Сидір Кізін зазначив про те, що для успішного проведення всіх перетворень потрібно подолати корупцію шляхом проведення змін у складі органів державної влади. Цей процес вже розпочався на Житомирщині і буде тривати й надалі. Сидір Васильович в черговий раз звернув увагу на те, що влада в області має відповідати таким критеріям, як професійність, доброчесність та здатність відновити довіру суспільства до всіх інститутів держави.

Голова облдержадміністрації висловив сподівання, що завдяки його підтримці та розумінню з боку депутатського корпусу Наталія Скавінська зможе успішно реалізувати всі поставлені перед нею завдання. В першу чергу, це оновлення кадрів та формування нової системи відносин між владою та громадою. Державний апарат має створити умови для нормального життя людей і ведення господарства. У цьому контексті робота влади будуватиметься знизу догори, що дозволить радам усіх рівнів представляти інтереси людей.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ