Кожен населений пункт Житомирщини приєднається до Всеукраїнської толоки 12 квітня

Кожен населений пункт Житомирщини приєднається до Всеукраїнської толоки 12 квітня

09.04.14 12:39 0 720
Напередодні Великодніх свят та Дня Перемоги в кожному населеному пункті Житомирської області відбудуться толоки. 12 квітня 2014 року по всій території нашої держави проходитиме масштабна Всеукраїнська акція «За чисте довкілл». До участі запрошуються всі бажаючі. Очікується, що на загальнодержавний суботник прибирати сміття та рідні вулиці прийде 250 тисяч людей з усіх регіонів України.

Всеукраїнська акція «За чисте довкілля» цьогоріч проходитиме вже вчетверте. Мета суботнику не лише сприяти благоустрою та озелененню Житомирщини та всієї країни, а також підвищенню рівня екологічної культури населення, вихованню молоді в дусі любові та дбайливого ставлення до природи. Акція надає можливість кожному громадянину зробити внесок у поліпшення загальної екологічної ситуації на благо майбутнього нашої країни.

Відтак, прибиратимуться парки, алеї, сквери, узбіччя доріг та автомагістралей, наводитиметься лад на прибудинкових територіях. Для максимального сприяння проведенн. толоки та з метою забезпечення утримання території області у належному стані та створення умов, сприятливих для життєдіяльності громадян, поліпшення екологічного стану та архітектурно-естетичного вигляду об’єктів, підготовки святкування Великодня, Дня Перемоги голова облдержадміністрації Сидір Кізін видав відповідне розпорядження «Про проведення заходів із санітарного очищення та благоустрою населених пунтів області» (розпорядження голови облдержадміністрації №42 від 11.03.2014). Документом визначено проведення 12 квітня 2014 року загальнообласного дня благоустрою, акцію з посадки дерев та наведення санітарного порядку, залучивши до цієї справи політичні партії, громадські організації, навчальні заклади, державні та бюджетні установи. Особлива увага приділятиметься благоустрою територій пам’яток культурної спадщини.

Запрошуються всі бажаючі долучитися до загальнообласного дня благоустрою, щоб разом зробити рідний регіон чистим!

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ