Рівненська область: рятувальники у Млинівському та Демидівському районі провели спільні навчання з лісівниками

Рівненська область: рятувальники у Млинівському та Демидівському районі провели спільні навчання з лісівниками

09.04.14 08:10 0 662
08 квітня на базі Державного підприємства «Млинівського лісгоспу», що має протяжність по території Млинівського та Демидівського районів Рівненщини, співробітники Головного управління ДСНС України, під керівництвом начальника управління реагування на надзвичайні ситуації підполковника служби цивільного захисту Сергія Павловського спільно з працівниками Млинівського Державного лісового господарства провели навчання по відпрацювання спільних дій під час гасіння лісових пожеж. Зокрема під час навчань відпрацьовувалися плани залучення сил та засобів, а також взаємодія підрозділів ДСНС та лісової пожежної охорони на випадок позаштатної ситуації.

Загалом у навчаннях приймали участь понад 20 чоловік особового складу ДПРЧ-6 та ДПРП-1 Млинівського та Демидівського районів та 18 працівників Млинівського лісгоспу.

У підсумку підполковник Сергій Павловський зазначив,що підготовка працівників у даному лісгоспі приємно вражає, проте більш детальну оцінку готовності усіх господарств ми дамо після проведення оперативних перевірок в період з 23 по 25 квітня.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Ректори Харківщини ...

КОМЕНТАРІ