На Тернопіллі відбулося представлення новопризначеного голови Бережанської райдержадміністрації

На Тернопіллі відбулося представлення новопризначеного голови Бережанської райдержадміністрації

09.04.14 12:55 0 715
Голова Тернопільської обласної державної адміністрації Олег Сиротюк представив активу Бережанщини новопризначеного голову Бережанської райдержадміністрації Василя Калинюка.

Представляючи нового керівника району голова облдержадміністрації наголосив: «Революція Гідності дала нам усім шанс на оновлення нашої країни. Україна заплатила надзвичайно високу ціну за те, щоб Гідність була першою із чеснот кандидата на будь-яку посаду в Україні. Тому діяльність голови РДА повинна бути відкритою та доступною для людей, для інститутів громадянського суспільства. Повинна бути консолідована позиція та співпраця між райдержадміністрацією, районною, міською та сільськими радами задля спільної роботи над вирішенням проблемних питань Бережанського краю».

В свою чергу, новопризначений керівник району окреслив основні напрямки своєї роботи на новій посаді та закликав керівників підприємств, установ, організацій, органів місцевого самоврядування, партійних і громадських об`єднань району до спільних кроків задля виконання тих непростих завдань, які стоять перед державою і українським народом.

Голова районної ради Степан Кленик привітав Василя Михайловича з призначенням та запевнив, що районна рада і увесь депутатський корпус будуть тісно співпрацювати з РДА щодо вирішення актуальних проблем району задля його розвитку.

Довідка. Виконуючий обов'язки Президента України, Голова Верховної Ради України Олександр Турчинов 4 квітня 2014 року підписав розпорядження про призначення Василя Михайловича Калинюка головою Бережанської районної державної адміністрації Тернопільської області.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Луцька міська рада вітає ...
Наступна новина: Аркадьєв – Башмету і ...

КОМЕНТАРІ