У Волинській області "Зберегти здоров'я і життя учасників дорожнього руху"

У Волинській області "Зберегти здоров'я і життя учасників дорожнього руху"

10.04.14 13:52 0 641
Під таким гаслом у Луцьку відбулася профілактична акція за участю представників ДАІ, «Автомайдану» та «Народної самооборони».

Активісти громадських організацій та об’єднань, заручившись підтримкою працівників Державтоінспекції, провели попереджувальний захід щодо роз’яснення чинного законодавства серед водіїв та пасажирів транспортних засобів. Насамперед увагу звертали на виконання вимог Правил дорожнього руху щодо використання ременів безпеки, правильного перевезення дітей та заборони розмовляти по телефону.

– Наше завдання – нагадати учасникам дорожнього руху про те, що зачасту саме від них залежить їхня безпека і безпека пасажирів, – відзначив представник «Народної самооборони» Сергій Рижков. – Цього разу ми акцентували на використанні ременів безпеки, адже переважна частина водіїв ігнорує їх.

Патрульний наряд ДАІ у центрі Луцька зупиняв транспортні засоби для здійснення моніторингу дотримання Правил дорожнього руху та проведення профілактичних бесід. Сумлінним водіям активісти вручали солодкі подарунки, а безвідповідальним – листівки-пам’ятки із фото, де зображені наслідки дорожньо-транспортних пригод.

– Такі акції – однозначно потрібні, – наголосив в.о. начальника відділення ДАІ з обслуговування міста Луцька УМВС України у Волинській області капітан міліції Павло Харитонюк. – Постійне нагадування учасникам дорожнього руху про чітке дотримання правил однозначно сприятиме зниженню рівня аварійності. Таку акцію ми провели вперше, але вона дає позитивний результат, а відтак, думаю, ми й надалі спільно із громадськістю реалізовуватимемо нові ідеї.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ