У Волинській області "Ціна" сімейної сварки - життя дружини

У Волинській області "Ціна" сімейної сварки - життя дружини

10.04.14 13:20 0 643
Тепер чоловікові загрожує покарання – до десяти років в’язниці.

До чергової частини ковельського міськвідділу міліції надійшло повідомлення чергового лікаря про те, що в селі Нові Кошари Ковельського району констатовано смерть місцевої жительки.

На місце події відразу виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановили, що чоловік ввечері повернувся з роботи додому. В будинку були лише малолітні діти, найстаршій із яких – 8 років, а найменшій – чотири місяці. Через деякий час у хату прийшла захмеліла 28-річна дружина. Словесний конфлікт між подружжям, який був звичним явищем у цій сім’ї, закінчився бійкою біля хати. Щоби «підкріпити» слова, чоловік взявся за вила. «Повчав» дружину до тих пір, поки не зламався держак. Аби привести жінку до тями, облив водою і пересунув її до хати. Після цього сам пішов спати до дітей.

– Від отриманих тілесних ушкоджень жінка померла, – розповів в.о. начальника слідчого відділення Ковельського МВ УМВС України у Волинській області майор міліції Олександр Ципко. – За даним фактом відомості внесені в Єдиний реєстр досудового розслідування за частиною 2 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Чоловік перебуває під вартою, нині йому загрожує до десяти років позбавлення волі. Проводиться досудове розслідування.

Еліна БАГІНСЬКА,

Ковельський МВ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ