У Волинській області за викрадення металевого вагончика чоловікові загрожує три роки позбавлення волі.

У Волинській області за викрадення металевого вагончика чоловікові загрожує три роки позбавлення волі.

10.04.14 09:21 0 660
До чергової частини Луцького районного відділу міліції надійшло повідомлення 60-річного жителя обласного центру про те, що невідома особа з території його дачної ділянки в Луцькому районі викрала його металевий вагончик вартістю 3000 гривень.

Правоохоронці провели ряд оперативно-розшукових заходів і встановили, що місцевий житель вранці «навідався» на дачну ділянку заявника і вирішив на цьому заробити. Спочатку чоловік зателефонував на пункт прийому металу, а пізніше почав шукати допомоги. Зателефонувавши до своїх знайомих, попросив допомогти відвантажити нібито свій металевий вагончик на металобрухт. Товариші, нічого не підозрюючи, допомогли спритнику скоїти крадіжку та отримали грошову винагороду в розмірі 100 гривень.

Нині працівники міліції з’ясовують, кому зловмисник реалізував викрадений вагончик і на що витратив гроші, адже свою вину він не визнає, незважаючи на покази свідків.

Слідчим відділенням Луцького РВ УМВС України у Волинській області розпочато досудове розслідування за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Тепер чоловікові загрожує три роки позбавлення волі.

Алла РЕВУНЕЦЬ,

Луцького РВ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: У Чернівецькій області ...

КОМЕНТАРІ