У Волинській області у двох автопригодах травмувалося п'ятеро осіб, серед яких - 2-річна дівчинка

У Волинській області у двох автопригодах травмувалося п'ятеро осіб, серед яких - 2-річна дівчинка

10.04.14 11:32 0 729
Вчора близько 17-ї години вечора в селі Жабка Ківерцівського району 35-річний водій, керуючи автомобілем «Фольксваген Т-4», за попередніми даними, не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожньої обстановки і при виконанні маневру обгону здійснив зіткнення із автомобілем «Рено Флюенсе» під керуванням 40-річної жительки селі Рованці Луцького району, яка рухалася в попутньому напрямку і виконувала поворот ліворуч.

У результаті зіткнення жінка-водій та двоє її пасажирів – 31-річна жінка та 2-річна дівчинка – отримали тілесні ушкодження та були госпіталізовані до медичних закладів міста Луцька.

Того ж дня близько 9-ї години в обласному центрі 57-річний водій, керуючи автобусом «Богдан», перед початком руху не переконався, що це буде безпечно, а відтак затиснув ногу 39-річній пасажирці, яка виходила з салону автобуса. У результаті жінка впала та з отриманими тілесними ушкодженнями та була госпіталізована у медичний заклад.

Окрім цього, о 20-й годині в м. Луцьку зареєстровано наїзд на пішохода. 59-річний водій, керуючи автомобілем «Ауді А4», скоїв наїзд на 59-річну жінку-пішохода, яка переходила проїзну частину дороги по нерегульованому пішохідному переході.

Внаслідок автопригоди пішохід отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована у відділення реанімації.

УДАІ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: Чернівецька область: ...

КОМЕНТАРІ