З 1 до 30 квітня у Луцьку триває місячник «Спорт для всіх – спільна турбота»

З 1 до 30 квітня у Луцьку триває місячник «Спорт для всіх – спільна турбота»

10.04.14 10:09 0 677
Перший заступник міського голови Святослав Кравчук провів засідання організаційного комітету з проведення в місті Луцьку місячника з облаштування спортивних майданчиків. Він триватиме у нашому місті протягом квітня.

Святослав Кравчук зазначив, що міський голова Микола Романюк видав розпорядження про проведення місячника «Спорт для всіх – спільна робота». Його мета - покращити умови для регулярних занять масовою фізичною культурою різних соціальних та вікових груп населення за місцем проживання і в місцях масового відпочинку лучан. Протягом цього місяця мають бути приведені у належний стан, відремонтовані та підфарбовані спортивні обладнання, впорядкована територія. Святослав Кравчук зауважив, що необхідно створити лучанам комфортні умови для занять фізичною культурою. Він закликав усіх активізуватися у цій роботі. Доручив начальнику управління освіти Олегу Гребенюку провести роботи з облаштування спортивних майданчиків навчальних закладів міста та підтримувати їх у належному стані влітку, зокрема, це стосується косіння трави.

Силами департаменту житлово-комунального господарства та комітету по фізичній культурі та спорту мають бути приведені у належний стан спортивні майданчики за місцем проживання. Крім того, до цієї роботи варто й залучити мешканців будинків, які знаходяться поруч.

Перший заступник міського голови Святослав Кравчук зауважив, що спортивні майданчики постійно ремонтують, однак, є громадяни, які з неповагою ставляться до майна територіальної громади і нищать інвентар на спортивних майданчиках. На жаль, житлово-комунальні підприємства міста не можуть постійно слідкувати за їхнім станом. Тому, він запропонував закріпити за спортивними майданчиками відповідальних осіб з числа активних та ініціативних лучан, які проживають поруч з такими об’єктами. На його переконання, це дозволить постійно утримувати спортивні майданчики у належному стані.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Росія звинувачує НАТО у ...
Наступна новина: На Тернопіллі виявлено 5 ...

КОМЕНТАРІ