Луцькі правоохоронці зустрілися із представниками ОБСЄ

Луцькі правоохоронці зустрілися із представниками ОБСЄ

10.04.14 09:52 0 697
Аби налагодити діалог та співпрацю, до Луцького міського відділу УМВС України у Волинській області завітали довгострокові спостерігачі ОБСЄ/БДІПЛ Пер Горан Віік і Колумбус Ігбоанусі.

У березні 2014 року Бюро демократичних інститутів та прав людини у Києві офіційно відкрило місію зі спостереження за достроковими виборами Президента України, що відбудуться 25 травня 2014 року.

До складу місії ввійшло 18 експертів, які працюватимуть у столиці, та 100 довгострокових спостерігачів, які вирушать у регіони. Крім цього, БДІПЛ запросить 900 короткострокових спостерігачів для відстеження перебігу подій у день голосування.

Тож із іноземними представниками зустрілися начальник луцького міського відділу міліції Василь Марчишак та начальник управління громадської безпеки обласного управління міліції Анатолій Шумик.

Представники місії повідомили правоохоронцям місця тимчасового проживання на території міста та обмінялися контактами, аби можна було оперативно та безперешкодно сконтактувати у випадку необхідності.

Колумбус Ігбоанусі наголосив:

– Основна мета місії – спостереження за виборчим процесом в Україні і дотримання прав громадян.

Своєю чергою керівник луцької міліції повідомив, що міліція спроможна забезпечити охорону громадського порядку під час проведення дострокових виборів Президента України.

– Ми належним чином забезпечимо в обласному центрі охорону громадського порядку під час виробної кампанії загалом та у день волевиявлення зокрема, – запевнив Василь Марчишак.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: З початку року ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ