У Луцьку припинили діяльність трьох букмекерських контор

У Луцьку припинили діяльність трьох букмекерських контор

10.04.14 10:26 0 661
Під час проведення санкціонованих оглядів працівники сектору боротьби з кіберзлочинністю УМВС України у Волинській області вилучили спеціалізоване обладнання, гроші, здобуті від незаконної діяльності, та документацію так званої чорнової бухгалтерії.

– Правоохоронці в рамках проведення досудового розслідування за матеріалами, що внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань 31 березня 2014 року за частиною першою статті 203-2 Кримінального кодексу України, задокументували протиправну діяльність трьох букмекерських контор, котрі діяли в обласному центрі всупереч Закону України «Про заборону грального бізнесу в Україні», – розповів т. в. о. начальника УМВС України у Волинській області полковник міліції Михайло Руденко. – Під час проведення санкціонованих судом обшуків у закладах із залученням представників громадськості вилучили 25 одиниць наявної техніки, в тому числі й електронно-обчислювальні машини, за допомогою яких здійснювалося надання послуг у сфері грального бізнесу, близько 35 тисяч гривень і так звану чорнову бухгалтерію.

На даний час працівники міліції готують клопотання до Луцького міськрайонного суду Волинської області про накладення арешту на вилучені речі. У подальшому вилучені електронно-обчислювальні машини направлять для проведення експертизи щодо встановлення наявності та назви на них ігрового програмного забезпечення із зазначенням віддаленого серверу, за допомогою якого надаються послуги віртуального казино.

– Правоохоронці встановлюють власників букмекерських контор, аби після необхідних досліджень та проведення досудового розслідування притягнути їх до кримінальної відповідальності. Згідно з чинним законодавством, за заняття гральним бізнесом передбачено покарання у вигляді накладення штрафу від 170 до 680 тисяч гривень, – підсумував Михайло Руденко.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Хмельницькому ...

КОМЕНТАРІ