Керівник буковинської міліції провів зустріч із Генеральним консулом Румунії в Чернівцях

Керівник буковинської міліції провів зустріч із Генеральним консулом Румунії в Чернівцях

10.04.14 12:53 0 752
Начальник УМВС України в Чернівецькій області Валерій Зінченко обговорив з Генеральним консулом Елеонорою Молдован основні питання безпеки працівників установи та загальну криміногенну ситуацію в області.

Найперше, що слід відмітити – це тісна співпраця Генерального консульства Румунії у Чернівцях та обласного міліцейського відомства. Найбільше турбувало Елеонору Молдован питання безпеки працівників консульської установи. Адже їх налічується 10, з них 4 – дипломати.

Хочу зазначити, що під час неспокійних подій у державі, на щастя, у нас не було жодних проблем, - зазначила Генеральний консул Румунії у Чернівцях Елеонора Молдован. Приміщення консульства зажди під надійною охороною працівників УМВС Буковини. Дякуємо, що ви завжди забезпечуєте охорону громадського порядку під час проведення різноманітних заходів за участю наших делегатів.

Ми робимо все для того, аби в області панував мир та спокій, - відзначив начальник УМВС області Валерій Зінченко. Адже у нашому краї живуть представники багатьох етнічних груп. Тому одним із найголовніших завдань для нас було припинення навіть спроб розпалити міжетнічні конфлікти в регіоні. Але завдяки професійним та злагодженим діям правоохоронців таких випадків на Буковині не було.

Сторони відмітили, що співробітництво між УМВС області та Генеральним консульством Румунії в Чернівцях надалі лише поглиблюватиметься. Особлива заслуга в цьому – парафування Угоди про малий прикордонний рух між Україною та Румунією.

Також традиційною є співпраця правоохоронців Чернівецької області та поліцейських Сучавського та Ботошанського повітів. І, як відмітили під час зустрічі, вона продовжуватиметься і приноситиме позитивні результати.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ