Буковинські профспілки ефективно взаємодіють із УМВС області

Буковинські профспілки ефективно взаємодіють із УМВС області

10.04.14 08:29 0 701
Соціальний діалог та партнерство між міліцейським відомством краю, професійною спілкою атестованих працівників міліції і профспілкою держустанов переважно спрямований на правовий та соціальний захист працівників міліції та членів їх сімей.

Наразі в області нараховуються 24 первинних профспілкових організації атестованих працівників міліції із загальною кількістю 1362 особи.

З метою соціального забезпечення міліціонерів обласним комітетом профспілки було надано матеріальну допомогу 38-ми членам організації і їх сім’ям на загальну суму 24400 гривень, майже 4 тисячі гривень виділено страхових внесків на дітей загиблих співробітників міліції. Для інвалідів та ветеранів органів внутрішніх справ придбано медпрепаратів на суму майже 6 тисяч гривень та виділено 5500 гривень на лікування чотирьох членів профспілки.

Також проводиться відповідна робота із надання допомоги сім’ям загиблих співробітників, сиротам, інвалідам, хворим дітям, гостро потребуючим членам профспілки. Зокрема, виділено понад 5 тисяч гривень на навчання дітей загиблих при виконанні службових обов’язків працівників міліції.

За сприяння профспілкових організацій для працівників міліції періодично організовуються та проводяться спортивні змагання з міні-футболу, волейболу, автоспорту, стрільбі із табельної зброї.

Не залишаються і поза увагою діти працівників Буковинської міліції. У березні розпочались роботи по підготовці до цьогорічного сезону у відомчому дитячому таборі відпочинку «Водограй». Для цього виділені відповідні кошти на придбання квитків на концерти у місцевій філармонії та театрі.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ