Правоохоронці оперативно знайшли автомобіль чернівчанина, яким у нього перед носом заволоділи невідомі

Правоохоронці оперативно знайшли автомобіль чернівчанина, яким у нього перед носом заволоділи невідомі

10.04.14 12:27 0 767
Про заволодіння чужим майном біля одного з будинків на вулиці Руській обласного центру міліцію повідомила дружина 31-річного чернівчанина. За її словами, особи погрожували чоловікові ножем, після чого заволоділи автомобілем.

Завдяки проведеним оперативно-розшуковим заходам працівниками сектору карного розшуку Шевченківського райвідділу УМВС було встановлено особу ймовірного зловмисника. Ним виявився 43-річний мешканець міста Чернівців.

У його автомобілі правоохоронці знайшли не лише ключі від викраденого авто, але й паперовий згорток з речовиною рослинного походження буро-зеленого кольору із характерним запахом канабісу та поліетиленовий пакет із нашаруванням порошку білого кольору.

Представники народної самооборони виконали роль свідків при перевірці водія на предмет вживання наркотика, що й підтвердила експертиза.

Незабаром на вулиці Нагірній було знайдено і викрадену «Опель Вектру», а також встановлено місце проживання і затримано другого учасника кримінального дуету — 48-річного мешканця Чернівців.

Зловмисникам обрані міри запобіжних заходів. Одному – арешт (встановлено, що цей чоловік неодноразово був судимий), іншому – домашній арешт.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч. 3 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Наразі проводяться слідчі дії.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ