Буковинка обікрала своїх товаришів по чарці

Буковинка обікрала своїх товаришів по чарці

10.04.14 16:29 0 633
Звичайно, вдачею знаменитої Соньки - Золотої ручки мешканка Заставнівського району похвалитися не може, але її особистий рекорд – дві крадіжки менше ніж за добу.

Рішення залізти в авто односельця та викрасти звідти гаманець прийшло до 29-річної жінки під дією значної кількості оковитої. Тим більше, що автівка була відчинена, адже власник відпочивав із жінкою в одній компанії і, мабуть, думав, що навколо «всі свої».

У гаманці було лише 200 гривень та водійське посвідчення і документи на авто. Звичайно, здобич була меншою, ніж очікувала зловмисниця. Однак ці гроші дозволили продовжити відпочинок вже в іншій компанії.

Але і там вона продемонструвала свої кримінальні здібності. Жінка взяла чужий мобільник зі столу і, як ні в чому не бувало, покинула гучну компанію.

Проте, приховати свої злочинні вчинки від правоохоронців жінці так і не вдалося. Наразі у неї вилучені речові докази (гаманець та телефон) і тепер мету своїх вчинків вона пояснює слідчим.

За даними фактами відкрито кримінальне провадження за ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. Слідство триває.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Ужгородському ...
Наступна новина: Волинянин обікрав ...

КОМЕНТАРІ