Закарпаття: на Хустщині в ДТП загинула молода пара, а водій з місця пригоди зник

Закарпаття: на Хустщині в ДТП загинула молода пара, а водій з місця пригоди зник

10.04.14 08:32 0 720
Негідника, котрий смертельно травмував двох людей і втік, розшукує міліція.

Про смертельну дорожньо-транспортну пригоду, яка сталася серед ночі в с.Горінчево Хустського району, правоохоронців повідомив місцевий житель. На виклик виїхала слідчо-оперативна група на чолі з начальником хустської міліції Василем Турдаєм.

На місці події правоохоронці встановили, що легковий автомобіль невстановленої марки, рухаючись в напрямку смт.Міжгіря, в с.Горінчево на вул.Центральній наїхав на двох пішоходів. Від отриманих тілесних ушкоджень чоловік помер на місці пригоди, а жінка - в кареті швидкої допомоги дорогою до лікарні.

Автомобіль-вбивця з місця пригоди зник у напрямку смт.Міжгір′я. Правоохоронці встановили, що до трагедії може бути причетний автомобіль марки ВАЗ-21112, ВАЗ- 21114, ВАЗ-21115 або ВАЗ-21113. Вживаються оперативно-розшукові заходи щодо встановлення особи водія-злочинця.

Шановні громадяни! Якщо ви стали свідком цього страшного ДТП, або знаєте про місце перебування водія-злочинця, просимо звернутись до чергової частини Хустського міськвідділу міліції, або зателефонувати на «102» чи на 4-35-55. Конфіденційність при наданні будь-якої інформації гарантуємо.

Агнеса Куртяк

Хустський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Буковинські профспілки ...
Наступна новина: На Волині дільничному ...

КОМЕНТАРІ