В Закарпатській області житель Хустського району здав у міліцію мисливську рушницю

В Закарпатській області житель Хустського району здав у міліцію мисливську рушницю

10.04.14 12:25 0 667
З 1 по 30 квітня на території Хустщини, як і по всій державі, працівники міліції проводять місячник добровільної здачі зброї, боєприпасів, вибухових матеріалів та спецзасобів.

Є вже й перші результати місячника: житель одного з сіл Хустського району здав добровільно в міліцію незареєстровану двохствольну мисливську рушницю.

Начальник хустської міліції Василь Турдай наголошує, що громадяни мають змогу добровільно здати в дозвільну систему міськвідділу міліції зброю, що зберігається в них з порушенням чинного законодавства, а в подальшому вони матимуть можливість після оформлення відповідних документів зареєструвати цю зброю в особисту власність і використовувати її на законних підставах і не мати проблем із законом в майбутньому.

Шановні любителі зброї! Нагадуємо, що відповідно до ст.263 Кримінального кодексу України, за незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами передбачено позбавлення волі на строк до семи років.

Якщо ви бажаєте позбавитися незаконної зброї, боєприпасів чи вибухових речовин, радимо звернутися до працівників дозвільної системи Хустського МВ УМВС за адресою: м.Хуст,вул.900-річчя Хуста, до дільничних інспекторів міліції, які обслуговують вашу адміністративну територіальну дільницю, або отримати детальну інформацію за контактним телефоном 067-896-13-23.

Агнеса Куртяк

Хустський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Білий дім повідомив Ірану ...

КОМЕНТАРІ