Ужгородські міліціонери затримали біля супермаркету п'яного чоловіка зі зброєю

Ужгородські міліціонери затримали біля супермаркету п'яного чоловіка зі зброєю

10.04.14 18:49 0 875
В Ужгороді міліціонери спіймали нетверезого чоловіка, який «гуляв» по торговому центрі зі зброєю в руках. А коли покинув приміщення закладу, намагався незаконно проникнути в чуже авто, припарковане на стоянці. Свої дії пояснив: «Я журналіст, і мені можна все, я всіх звільню та покараю...»

Близько 18-ї години по спецлінії «102» в Ужгородський міськвідділ міліції надійшло повідомлення від охорони одного з торговельних центрів міста про те, що невідомий громадянин у стані алкогольного сп’яніння перебуває в приміщенні магазину та тримає в руках предмет, схожий на пістолет.

На місце події відразу виїхала слідчо-оперативна група та керівництво міськвідділу. Затримали чоловіка зі зброєю в руках на автостоянці торгового центру, біля чужого автомобіля, в який він намагався незаконно проникнути.

При затриманні правопорушник висловлювався некоректно в адрес правоохоронців, погрожував їм розправою, мотивуючи тим, що він є журналістом. Однак якого саме видання, сказати не зміг...

На прохання міліціонерів пред’явити документи, які б могли підтвердити його приналежність до журналістики, чоловік їх не надав. Лише повідомив, що своє посвідчення журналіста він втратив кілька років тому…

Згодом було встановлено, що насправді цей чоловік є директором одного з товариств міста Ужгорода, яке займається виготовленням та продажем вікон та дверей.

Предмет, який зовні схожий на пістолет Макарова (за попередньою інформацією, це спецзасіб ПМР, який стріляє гумовими кулями) було вилучено та направлено на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС області.

Правопорушника було доставлено до медзакладу і проведено медичне освідування, в результаті якого встановлено, що чоловік був у стані сильного алкогольного сп'яніння.

Дана подія зареєстрована в Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події Ужгородського міськвідділу міліції. Наразі працівниками міськвідділу за даним фактом проводиться перевірка.

Ужгородський МВ УМВС України

в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львові ...

КОМЕНТАРІ