Керівництво закарпатської міліції зустрілося з активістами Ужгородського Євромайдану

Керівництво закарпатської міліції зустрілося з активістами Ужгородського Євромайдану

10.04.14 09:56 0 662
Днями кілька Інтернет-сайтів поширили інформацію про заяву місцевих активістів Ужгородського Євромайдану щодо переслідування їх міліцією та певними особами. Керівник правоохоронців Закарпаття Сергій Шаранич ініціював зустріч із авторами гучних повідомлень, аби з′ясувати ситуацію.

Керівник УМВС області полковник Сергій Шаранич та його перший заступник Сергій Росоха запросили до себе згаданих активістів для з′ясування причин виникнення таких претензій до роботи міліції Закарпаття. А також з пропозицією написати заяву до міліції про можливий тиск на активних учасників громадських організацій з боку невідомих осіб.

В ході бесіди, яка тривала в приміщенні УМВС, було з’ясовано, що ні пана Василя Маняка, ні його «побратимів» до міліції не викликали з приводу їхньої діяльності. Жодних претензій до роботи закарпатської міліції вони не мають, а чутки про нібито їхнє переслідування з боку міліції є не більше ніж чутки. Щодо погроз в свій бік активісти Майдану Ужгорода заяв до ОВС не написали.

У свою чергу керівництво УМВС подякувало громадським діячам за відверту та щиру позицію. Було наголошено, що у випадку тиску або протиправних дій в бік активістів слід негайно повідомляти співробітників міліції, або безпосередньо керівництво УМВС.

«Міліція працює виключно в правовому полі без жодних політичних уподобань. Перед Законом рівні всі, це ми готові доводити щоденною працею на благо громади Закарпаття», - наголосив Сергій Шаранич.

Нагадаємо, що всім небайдужим громадянам, активним та свідомим представникам регіонів краю запропоновано взяти участь у формуванні Громадської ради при УМВС.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Росія звинувачує НАТО у ...

КОМЕНТАРІ