В Закарпатській міліції буде нова Громадська рада

В Закарпатській міліції буде нова Громадська рада

10.04.14 16:02 0 858
Днями під кінець робочого дня до начальника УМВС України в Закарпатській області Сергія Шаранича завітали представники «Самооборони», «Ужгордського конвенту», ветеранських організацій та люстраційного комітету. Активісти просили переформатувати нині діючу Громадську раду при обласному управлінні міліції.

Сергій Шаранич прийшов на зустріч із громадою з нині діючим головою ГО при УМВС Василем Ігнатком, адвокатом, депутатом Закарпатської облради. Зі слів останнього стало зрозуміло, що Громадська рада нинішнього «розливу» є швидше формальним органом. У такому форматі вона діє вже 3 роки. За весь цей час до розгляду ради, зі слів Василя Ігнатка, надійшло всього 10 звернень. Причому рада не отримала жодного звернення по резонансних злочинах, які відбулися в області.

Такий стан справ нинішній голова пояснює тим, що попереднє керівництво УМВС і загалом МВС не зважало на поради Громадської ради і створювало цей орган суто для «галочки». У Закарпатську раду входило 22 чоловік, серед яких були і художники, і журналісти, і духівництво.

Відтак, активісти запропонували Сергію Шараничу переформатувати Громадську раду, включивши туди учасників революційних подій від Закарпаття, які представлятимуть певні місцеві ГО і не тільки. Виконувач обов’язки начальника обласного УМВС дав добро на таку ініціативу.

- З перших своїх кроків я запропонував розширити цей орган при УМВС, як кількісно так і якісно. Запрошую представників всіх міст і районів області для роботи в цій раді,- зазначив керівник закарпатської міліції Сергій Шаранич.

Пропозиції просимо надсилати на сторінку Фейсбук УМВС в Закарпатській області, або на електронну адресу zak-ukraina@ukr.net .

Перше засідання з розгляду нових членів Громадської ради при УМВС заплановано провести після Великодня 23 квітня.

groza-news
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 1)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ