В Закарпатській області начальник Іршавського райвідділу міліції зустрівся з громадами сіл Доробратово, Арданово та Негрово

В Закарпатській області начальник Іршавського райвідділу міліції зустрівся з громадами сіл Доробратово, Арданово та Негрово

10.04.14 08:09 0 715
Начальник Іршавського райвідділу міліції підполковник Микола Куриця зустрівся з мешканцями трьох населених пунктів району. Такі заходи у селі допомагають громадянам бути у курсі всіх подій.

Населені пункти Доробратово, Арданово та Негрово за кількість населення та своєю територією невеликі. Із початком весняно-польових робіт майже переважна більшість селян працює на своїх земельних ділянках.

На зустріч із начальником Іршавського райвідділу міліції Миколою Курицею було запрошено сільських голів Ірину Ваш, Василя Данканича, Михайла Станинця, сільських депутатів, активістів та приватних підприємців.

Микола Миколайович розповів присутнім про стан правопорядку в районі, більш детально зупинився на криміногенній ситуації у населених пунктах, де проходила зустріч. Дані села у криміногенному плані спокійні, однак інколи трапляються дрібні крадіжки, хуліганства. Нещодавно за проханням одного із сільських голів у Доробратові та Негрові було призначено нового дільничного інспектора старшого лейтенанта міліції Івана Ільтя. Такому призначенню посприяло те, що дільничний інспектор проживає у селі Доробратово, добре орієнтується у сільській місцевості, а головне - мешканці села його підтримують і при необхідності надають допомогу.

Під час зустрічі Микола Куриця акцентував увагу присутніх на проведення правоохоронцями місячника добровільної здачі зброї. Закликав громадян при наявності незаконної зброї на руках прийти до райвідділу і добровільно її здати. При бажанні кожний громадян зможе зареєструвати зброю у законному порядку.

Сільський голова Ірина Ваш порушила питання наркоманії серед сільської молоді. Звернулась до начальника райвідділу з проханням провести у школі заходи для учнів про негативний вплив наркотиків на організм людини. Сільський депутат підтримав прохання сільського голови і попросив, щоб працівники Державтоінспекції проводили частіше у селі рейди, так як сільські «шумахери» не їздять, а літають по селу.

Сільський актив порушив питання відносно громадського формування, яке вже більше десяти років як організовано, однак дієвої роботи від нього сільська громада не відчуває. Цю тему продовжив Микола Куриця, який попросив переглянути їх склад і включити до цього громадського формування громадян, які дійсно хочуть співпрацювати з міліцією і зацікавлені у правопорядку на селі.

Крім цього, Микола Миколайович звернувся до селян за допомогою. Минулого року між селами Арданово та Доробратово у потічку працівники міліції виявили фрагменти скелетованого трупу людини, особа якої на даний час не встановлена. А тому, якщо мешканцям села щось відомо з даного приводу, попросив повідомити на «102» або йому особисто.

На закінчення сільські голови подякували начальнику райвідділу Миколі Куриці за зустріч. Після цього у центрі села Микола Куриця спілкувався із селянами, довідувався про їх життя.

Віта Горзов

Іршавський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: Волинянин, який підняв руку ...

КОМЕНТАРІ