Студент з Виноградівщини заробляв на оплату орендованої квартири в Ужгороді, надаючи притулок наркоманам...

Студент з Виноградівщини заробляв на оплату орендованої квартири в Ужгороді, надаючи притулок наркоманам...

10.04.14 18:28 0 669
Оперативники сектору по боротьбі з незаконним обігом наркотиків Ужгородського міськвідділу міліції встановили, що 22-річний студент одного з вузів міста влаштував в орендованій квартирі наркоманський притон.

Міліціонери навідались в «гості» у самий розпал вечірки. За добровільною згодою власника помешкання та в присутності понятих правоохоронці оглянули квартиру, де в одній з кімнат виявили 21-річного ужгородця, який саме в цей час намагався отримати «кайф»...

Крім того, в шафі кімнати виявили та вилучили поліетиленовий пакет, наповнений марихуану, а також так званий "бульбулятор" - саморобний пристрій, виготовлений з пластикової пляшки, для вживання наркотичних речовин. А на столі в кімнаті лежала металева скринька із залишками марихуани та «ковпак» – металевий пристрій для вживання марихуани.

Всі предмети і речовини в присутності понятих було вилучено та направлено на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС області.

Дана подія зареєстрована в Єдиному реєстрі досудових розслідувань. Відносно правопорушника відкрито кримінальне провадження. Наразі розслідування триває, з'ясовуються всі обставини даної події.

Діана ДОРОГІЙ,

Ужгородський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: У львівській школі ...

КОМЕНТАРІ