Закарпаття: на Перечинщині міліція спіймала малолітніх хуліганів

Закарпаття: на Перечинщині міліція спіймала малолітніх хуліганів

10.04.14 13:33 0 687
Троє учнів однієї з сільських шкіл на Перечинщині протягом тижня «розважалися» тим, що вимикали світло в будинку літньої вчительки. Чи це була такого роду розвага, чи помста викладачу за низькі оцінки, діти не пояснили.

До перечинських правоохоронців звернулася жінка з заявою про те, що невідомі особи пошкодили навісний замок на електричному лічильнику в її помешканні та вечорами вимикають у її будинку світло.

Дане звернення було внесено до Єдиного обліку Перечинського райвідділу міліції. В ході проведення перевірки правоохоронці встановили особи хуліганів. Ними виявилися учні школи, де жінка працює викладачем. Підлітки щодня залазили в лічильник, і внаслідок таких візитів знеструмленим залишався весь будинок. Коли жінці урвався терпець, вона звернулася до міліції.

Оперуповноважений сектору кримінальної міліції у справах дітей райвідділу Роман Павлич провів профілактичну бесіду з малими хуліганами, а їх батьків притягнув до адміністративної відповідальності за ст.184 Кодексу України про адміністративні правопорушення (ухилення батьків від виконання обов'язків щодо виховання дітей).

Мирослава Пекар

Перечинський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Правоохоронці викрили ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ