В Закарпатській області керівник Берегівської міліції закликає громадян здавати нелегальну зброю

В Закарпатській області керівник Берегівської міліції закликає громадян здавати нелегальну зброю

10.04.14 13:54 0 638
Начальник Берегівського райвідділу внутрішніх справ полковник міліції Олександр Яцканич звертається до громадян міста та Берегівського району, до всіх керівників громадських організацій та їх членів, які мають в наявності незареєстровану зброю, з проханням здати її до міліції.

Нагадуємо, що всі громадяни, які добровільно здають незареєстровану зброю, боєприпаси, спеціальні засоби самооборони та вибухівку, що зберігається незаконно, звільняються від кримінальної відповідальності. Водночас міліція попереджає про кримінальну, адміністративну та моральну відповідальність у разі невиконання вимог законодавства України.

- Хочу зазначити, що вже з початку квітня берегівці здали 3 одиниці вогнепальної зброї. З них одна нарізна, одна гладкоствольна та один газовий пістолет, - каже полковник Яцканич.

Правоохоронці дякують усім свідомим громадянам, котрі проявили свою позицію і з порозумінням поставились до необхідності здати зброю, що перебуває у незаконному обігу. Місячник добровільної здачі зброї триватиме до кінця квітня.

Адальберт Фозекош

Берегівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Житомирщині наряд ДСО ...
Наступна новина: Сидір Кізін: «Ми будемо ...

КОМЕНТАРІ