У Хмельницькому зіштовхнулися дві іномарки

У Хмельницькому зіштовхнулися дві іномарки

10.04.14 10:30 0 672
Завдяки тому, що в обох автомобілях спрацювали подушки безпеки, водії не отримали серйозних травм, чого не скажеш про стан самих автівок …

Дорожньо-транспортна пригода сталася по вулиці Старокостянтинівське шосе пообіді, близько пів на третю дня. 38-річний хмельничанин, перебуваючи за кермом автомобіля «Mitsubishi Lancer», виїхав на смугу зустрічного руху і допустив зіткнення з автомобілем "Toyota Yaris" під керуванням 34-річної місцевої жительки.

В результаті ДТП жінка отримала тілесні ушкодження у вигляді забою грудної клітини, їй надана медична допомога без госпіталізації. У водія автомобіля «Mitsubishi Lancer» лікарі діагностували забій правого стегна та грудної клітини. Чоловіка госпіталізували в травматологічне відділення Хмельницької міської лікарні.

По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами», яка передбачає покарання у вигляді накладення штрафу в розмірі від двохсот до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Луцьку припинили ...
Наступна новина: Перші результати місячника ...

КОМЕНТАРІ