ДТП на Хмельниччині: двоє людей загинуло, ще двоє - у лікарні

ДТП на Хмельниччині: двоє людей загинуло, ще двоє - у лікарні

10.04.14 16:30 0 888
У дорожньо-транспортній пригоді постраждала ціла сім’я із Хмельницького. Матір, на жаль, врятувати не вдалося — жінка померла в кареті швидкої допомоги. Батька, який перебував за кермом, та їхню неповнолітню дочку із травмами різного ступеня важкості доправлено в травматологічне відділення Деражнянської центральної районної лікарні. На місці автопригоди загинув 15-річний хлопець, який також перебував у салоні автівки.

Дорожньо-транспортна пригода сталася 4 квітня близько 16.00 години у Деражнянському районі. На автодорозі "Голосків — Лука Барська", поблизу села Шпиченці, 28-річний житель села Мазники, керуючи автомобілем "Фольксваген Т-4", виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з автомобілем "ВАЗ-2105" під керуванням 36-річного хмельничанина.

В результаті ДТП один із пасажирів автомобіля «ВАЗ-2105», 15-річний житель села Яськівці, отримав тілесні ушкодження, від яких помер на місці пригоди. 36-річна дружина водія отримала тілесні ушкодження у вигляді політравми нижніх кінцівок, тулуба та голови, від яких померла в кареті швидкої допомоги. Сам водій «Жигулів» з підозрою на перелом хребта госпіталізований в травматологічне відділення Деражнянської центральної районної лікарні. Туди ж доправили і його 13-річну дочку, у якої діагностували вивих правого передпліччя. Водій автомобіля "Фольксваген Т-4" серйозних травм не отримав.

Наразі по факту ДТП відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. В рамках розслідування призначено ряд експертиз. Правоохоронці працюють над з’ясуванням усіх обставин автопригоди.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинянин обікрав ...
Наступна новина: Андрій Курков пише книгу ...

КОМЕНТАРІ