В Івано-Франківській області рятувальники дбають про безпеку літніх людей

В Івано-Франківській області рятувальники дбають про безпеку літніх людей

10.04.14 08:05 0 624
8 квітня працівники Управління ДСНС у Івано-Франківській області спільно з представниками Івано-Франківської організації Товариства Червоного Хреста провели роз’яснювальні бесіди з самотніми громадянами та людьми похилого віку щодо дотримання правил пожежної безпеки в побуті. Адже, як свідчить статистика, пожежі найчастіше трапляються в оселях самотніх людей, котрим через похилий вік та проблеми зі здоров’ям вже складно стежити за домашнім господарством.

Під час зустрічі з пенсіонерами працівники служби з надзвичайних ситуацій роз’яснили господарям осель, як дотримуватися елементарних та важливих правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення та користуванні електропобутовими приладами. Рятувальники також вручили людям інформаційні листівки застережливого характеру. В свою чергу, патронажні сестри Товариства Червоного Хреста надали людям необхідну медичну допомогу.

Такі заходи є вкрай важливими для запобігання виникнення пожеж в помешканнях громадян та збереження найціннішого – людського життя.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Промоутер Повєткіна: Від ...
Наступна новина: В Чернівецькій області ...

КОМЕНТАРІ