В Івано-Франківській області правоохоронці оперативно затримали місцевих крадіїв в Надвірнянському районі

В Івано-Франківській області правоохоронці оперативно затримали місцевих крадіїв в Надвірнянському районі

10.04.14 09:09 0 687
Чоловіки хотіли нажитись на викраденому. Працівники міліції виявили та затримали зловмисників. Вкрадені речі повернуті постраждалому.

До Надвірнянського райвідділу міліції звернувся 48-річний місцевий житель та повідомив, що в житловому будинку пошкоджені двері підвального приміщення. З будинку викрадені сільсько-господарські предмети.

Слідчо-оперативна група райвідділу міліції виїхала на місце пригоди та взялася за виявлення речових доказів і опитування свідків. Працівники міліції розпочали заходи щодо встановлення особи зловмисника та можливого місця його перебування.

Проводячи оперативні заходи, правоохоронці отримали інформацію, що до даної крадіжки можуть бути причетні 22-х та 21-річний жителі району. Правоохоронці розпочали перевірку і запросили молодиків до райвідділу міліції для дачі пояснень. Під час спілкування зі слідчим вони зізнались у скоєному. Чоловіки пояснили, що не працюють, а на особисті потреби потрібні були кошти. Чоловіки розкаюються у скоєному, але розуміють, що уникнути покарання їм не вдасться.

За словами начальника Надвірнянського РВ УМВС Івана Кавінського, на даний час працівники Надвірнянського райвідділу міліції вилучили речові докази та відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від трьох до шести років.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Рівненщина: на ...

КОМЕНТАРІ