В Івано-Франківській області правоохоронці затримали злодія з кримінальним досвідом, який обікрав магазин

В Івано-Франківській області правоохоронці затримали злодія з кримінальним досвідом, який обікрав магазин

10.04.14 17:07 0 637
Невідома особа проникла в приміщення районного магазину «Мегацентр», де викрала товар на суму понад 3,5 тис. грн та 2,5 тис.грн готівкою. Снятинські правоохоронці встановили особу підозрюваного у вчиненні крадіжки, ним виявився 39-річний житель району.

До чергової частини Снятинського райвідділу міліції надійшло повідомлення від 44-річного приватного підприємця, який повідомив, що з приміщення магазину викрадено блоки сигарет, гроші та товари побутового вжитку.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами правоохоронці затримали районного жителя с.Стецеви, який з кримінальним досвідом добре підготувався до вчиненого. Вечірньої пори крадій взявся до справи: розбивши вікно, проник всередину і одразу почав складати до сумки сигарети, товар та забрав гроші, які лежали в шухляді. З викраденим чоловік додому не пішов, а одразу шукав покупців. Оперативники з’ясували, що злодій вже вдруге з цього ж самого магазину вчиняв крадіжки. Першого разу викрав 17 блоків сигарет та 1000 гривень, а другого – 1200 гривень, 13 блоків сигарет.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за вчинення кримінального правопорушення - крадіжка, Кримінального кодексу України. Також правоохоронці перевіряють цього громадянина на причетність до вчинення аналогічних злочинів.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Олександр Турчинов: ...

КОМЕНТАРІ