В Івано-Франківській області злодійкуватого сусіда розшукали правоохоронці Городенківщини

В Івано-Франківській області злодійкуватого сусіда розшукали правоохоронці Городенківщини

10.04.14 17:41 0 696
Інспектор Дерджавтоінспекції Городенківського райвідділу міліції Михайло Боднарчук спільно з дільничним інспектором міліції Михайлом Михальчуком затримали 26-річного жителя району, який викрав заощадження в свого сусіда.

До чергової частини Городенківського райвідділу міліції звернувся 45-річний житель с.Незвисько, який повідомив, що невідомий викрав у нього понад 350 гривень. Правоохоронці розшукали злодійкуватого 26-річного односельчанина та з’ясували, що в помешканні, де сталася крадіжка, живе тільки господар. По господарству йому допомагає сусід, який проживає поряд.

Поки чоловік клопотався по господарству, злодій понишпорив по кишенях його куртки й викрав гроші. Скоївши крадіжку, зловмисник попрощався з сусідом й пішов додому. Хлопець зрозумів, що йому доведеться відповісти перед Законом та зізнався правоохоронцям у скоєному. Викрадене встиг витратити на власні потреби.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за вчинення кримінального правопорушення - крадіжка, Кримінального кодексу України. Також правоохоронці перевіряють цього громадянина на причетність до вчинення аналогічних злочинів.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Експерти затримали ...
Наступна новина: Тернополян закликають ...

КОМЕНТАРІ