Івано-Франківські правоохоронці затримали злодія з піцерії

Івано-Франківські правоохоронці затримали злодія з піцерії

10.04.14 15:33 0 663
Працівники Івано-Франківського міськвідділу міліції затримали 29-річного жителя обласного центру, який в одному із закладів харчування міста обікрав 22-річну дівчину.

Франківчанка, перебуваючи з подругою в піцерії, помітила відсутність свого гаманця, де знаходилися гроші в сумі 600 гривень. Не гаючи часу, вона одразу зателефонувала в міліцію й повідомила, що її обікрали.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами правоохоронці розшукали злодія, який вчинив крадіжку. Ним виявився 29-річний відвідувач. Чоловік розповів правоохоронцям, що чекаючи в черзі на замовлення, він скористався нагодою та витягнув в дівчини гаманця. Обідати після цього не залишився, відтак вийшов на вулицю та попрямував по справах з викраденим.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 185 КК України (таємне викрадення чужого майна, крадіжка, що карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботи на строк до двох років, або позбавлення волі на строк до трьох років).

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Чернівецькій області ...

КОМЕНТАРІ