У Львові правоохоронці виявили зброю викрадену з райвідділу міліції

У Львові правоохоронці виявили зброю викрадену з райвідділу міліції

10.04.14 10:37 0 977
Правоохоронці виявили у 28-річного мешканця міста Львова обріз мисливської рушниці та набої до неї, які були викрадені під час штурму Галицького райвідділу міліції. Окрім того, правоохоронці вилучили у чоловіка пістолет виробництва Хорватії.

Зброю, а саме обріз мисливської рушниці з набоями, виявили працівники Управління по боротьбі з організованою злочинністю Головного управління МВС України у Львівській області під час проведення санкціонованого обшуку у квартирі 28-річного львів’янина. Обшук проводився 2 квітня цього року у рамках комплексу оперативно-розшукових заходів з метою вилучення з незаконного обігу зброї та боєприпасів.

Встановлено, що обріз та набої були викрадені з Галицького райвідділу міліції Львова під час заворушень в ніч з 18 на 19 лютого.

Окрім того, у чоловіка вилучено пістолет виробництва Хорватії з набоями. Цю зброю, що зберігалась незаконно, він погодився видати правоохоронцям сам, розуміючи наслідки та серйозність покарання, що тягне за собою незаконне зберігання зброї та боєприпасів.

«На запитання, звідки у нього ця зброя, чоловік відповів, що він знайшов ці речі після заворушень біля Галицького райвідділу міліції серед речей, що викинули з райвідділу на вулицю» - розповів заступник начальника Управління по боротьбі з організованою злочинністю Головного управління МВС України у Львівській області, підполковник міліції Роман Рибіцький.

Чоловік, у якого вилучили зброю, раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки. До того ж, під час обшуку правоохоронці виявили і вилучили у нього невідому речовину рослинного походження, яку разом з вилученою зброєю направили в НДЕКЦ для дослідження.

Наразі вирішується питання про відкриття кримінального провадження за цим фактом.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області,

за матеріалами УБОЗ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ