Червоноградські правоохоронці проводять акцію: "Ні - торгівлі людьми!"

Червоноградські правоохоронці проводять акцію: "Ні - торгівлі людьми!"

10.04.14 17:48 0 942
У Червонограді правоохоронці відвідали школу №1 з метою попередження торгівлі людьми.

У заході взяли участь співробітники сектору боротьби зі злочинами пов’язаними з торгівлею людьми, співробітники сектору кримінальної міліції у справах дітей, спеціалісти Червоноградського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та кримінально-виконавча інспекція міста Червоноград.

«Сектор боротьби зі злочинами пов’язаними з торгівлею людьми був створений у Червоноградському міськвідділі в кінці 2013 року. Основними завданнями нашого сектору є попередження, виявлення та припинення кримінальних правопорушень, пов’язаних з торгівлею людьми, з нелегальною міграцією, а також правопорушень у сфері суспільної моралі», - повідомив начальник сектору боротьби зі злочинами пов’язаними із торгівлею людьми Червоноградського МВ ГУМВС України у Львівській області, капітан міліції Валентин Романовський.

Організатором даного заходу є міська громадська організація «Дівочий клуб «Юнка» та Червоноградський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Захід проходитиме у навчальних закладах міста протягом 2014 року. Станом на уже відвідано п’ять навчальних закладів Червонограда.

Окрім того, Валентин Романовський роз’яснив присутнім статтю 149 Кримінального кодексу України.

«Максимальне покарання статті передбачає позбавлення волі на строк до п’ятнадцяти років», - добавив Валентин Романовський.

Також, присутнім було продемонстровано документальний фільм MTV EXIT «Життя на продаж», який в подальшому глядачі обговорити між собою. Присутні отримали від Червоноградського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді інформаційно-просвітницьку літературу запобігання торгівлі людьми.

Оксана Козачок,

помічник начальника Червоноградського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Закарпатська міліція ...
Наступна новина: На території Хмельницької ...

КОМЕНТАРІ