У Львівській області самбірський суд засудив самбірчанина до чотирьох років позбавлення волі за скоєння двох правопорушень в один день

У Львівській області самбірський суд засудив самбірчанина до чотирьох років позбавлення волі за скоєння двох правопорушень в один день

10.04.14 09:06 0 746
У Самборі 26-річний чоловік, протягом дня, скоїв розбійний напад на дівчину та викрав мобільний телефон у жінки.

Восени минулого року, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, 26-річний самбірчанин скоїв два кримінальні правопорушення в один день.

Зайшовши в під’їзд одного з будинків, зловмисник вчинив розбійний напад на дівчину. Чоловік застосував до потерпілої фізичне насильство, він закинув їй на шию дріт. Дівчина почала кричати та кликати людей на допомогу, боячись випадкових свідків, зловмисник втік з місця події.

Згодом, через пів години, чоловік викрав мобільний телефон з рук жінки, котра йдучи по вулиці розмовляла по телефону. Зловмисника затримали небайдужі громадяни та передали до рук правоохоронців.

За цими фактами були відкриті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 187 (розбій) КК України та за ч. 2 ст. 186 (грабіж) КК України.

Самбірський суд визнав винним зловмисника та призначив йому покарання у вигляді чотирьох років позбавлення волі з іспитовим терміном на два роки.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області,

за матеріалами Тетяни Охріменко,

помічника начальника Самбірського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку відбудеться ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ