У Львові відбудеться святкове дійство «Свою Україну любіть»

У Львові відбудеться святкове дійство «Свою Україну любіть»

10.04.14 15:59 0 635
З нагоди 200-річчя від дня народження поета, художника та мислителя Тараса Григоровича Шевченка 9 квітня відбудеться спільний урочистий захід Львівського державного Палацу естетичного виховання учнівської молоді та Львівського державного Будинку техніки під гаслом «Свою Україну любіть».

На тематичній виставці художньо-прикладної творчості учнів професійно-технічних навчальних закладів міста Львова «Шевченко серед нас» будуть представлені вишиті хрестиком і гладдю рушники, картини живопису, графіки, декоративного розпису, аплікації з різноманітних матеріалів, плетіння та вишивки бісером тощо.

На сцені великої зали Львівського державного Палацу естетичного виховання відбудеться святкове дійство – велика концертна програма, яка включатиме дві нові вокально-хореографічні композиції «Заповіт» та «В сім’ї вольній, новій» Заслуженого ансамблю танцю України «Юність», створені до 200-річчя від дня народження Великого Кобзаря та 50-річчя творчого колективу; виступи Народної капели бандуристів «Львів’яни», Народного вокально-фольклорного ансамблю «Дивоструни» та учнівські творчі колективи профтехосвіти м. Львова.

Початок заходу о 17.30 год.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ