У Львівській області стрийські правоохоронці у підшефному навчальному закладі висадили саджанці карликового дуба

У Львівській області стрийські правоохоронці у підшефному навчальному закладі висадили саджанці карликового дуба

10.04.14 19:12 0 673
Уже традиційно щовесни у саду, що на території дошкільного навчального закладу «Пролісок», з’являються нові «мешканці». Минулоріч волонтери громадської організації та стрийські правоохоронці висадили на території установи близько сорока фруктових дерев, а нещодавно «оселилися» у цьому саду саджанці карликового дуба.

Ці саджанці – мініатюрні копії величного дерева, а догляд за ними – це ціле мистецтво. Саджанці дуба люб’язно надав волонтер громадської організації «Молодь Стрийщини», колишній лісівник, біолог Василь Дидик. Він розповів дітям і вихователям дитячого садка як їх правильно висаджувати та доглядати за ними.

На запрошення почесного голови громадської організації «Молодь Стрийщини» Михайла Шмігельського, долучилися до проекту працівники Стрийського міськвідділу міліції - дільничний інспектор міліції Василь Федькович та помічник начальника відділу зі взаємодії з громадськістю Ольга Марцинюк, які разом з вихованцями закладу висадили декілька дерев.

Зазначимо, що правоохоронці тут є частими гостями, адже тримають шефство над дошкільним навчальним закладом. Деякі з фруктових дерев, висаджених правоохоронцями минулої весни, вперше цвітуть, що не може не радувати як дітей, так і дорослих. Сподіватимемось, що й саджанці карликового дуба, згодом будуть радувати усіх, хто гулятиме у цьому саду.

Окрім цього, за словами Михайла Шмігельського, планується висадити у Стрию ще близько двох тисяч таких дубочків.

Ольга Марцинюк,

помічник начальника Стрийського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ